Succes tijdens debuut

Mooi debuut voor Ayla Talman en Ricardo: op hun allereerste wedstrijd in Tolbert reden ze een keurige proef in de bixie aa wat beloond werd met 76 pnt en een 1e prijs! Op dezelfde wedstrijd werd Ilse vd Bosch 3e bij de bixie klasse A!

Margje Tiesema en haar jonge Friese merrie Rikst hadden afgelopen weekend ook hun debuut. Nog genoeg verbeterpunten maar voor de eerste keer super tevreden!

Trienke Zandstra en Gary reden naar mooie scores in Vinkega. In de klasse L1 scoorden ze 201 en 198 pnt wat beide proeven goed was voor het rode lint! Begin deze maand reed Trienke ook al naar mooie scores in Vinkega. Met 190.5 en 197 punten behaalden ze de 4e en 5e prijs en in Joure werden ze 2e met 200 en 193,5 pnt!

Wietske van de Vlugt en Esprit konden na hun winterstop twee fijne ontspannen proeven neerzetten in de klasse M1. Met 185,5 en 189 pnt reden zij naar een mooie 3e prijs. Twee weken eerder reden zij in Roden naar 2 winstpunten en een 2e en 4e plek!!!

Super gedaan dames💪 Gefeliciteerd!!!

Weer een tevreden weekend

Christina Poesiat en Sifra doen er na hun debuut van vorige week nog een schepje bovenop. Ze scoren maar liefst 195 en 202,5 pnt in Bakkeveen. Dit is goed is voor tweemaal het oranje lint en 6 winstpunten in 2 wedstrijden. Dat belooft wat.

Ook voor Hanne Bouma en Zorro was het een zeer succesvol weekend: zij wisten het Fries kampioenschap springen klasse B cat D/E binnen te slepen!

Lia Kuperus en haar Lieuwe doen het goed in de klasse L2. Ondanks een wat lauwe Lieuwe wisten ze toch keurig naar winst te rijden!

Top gedaan dames! Gefeliciteerd

Mooie resultaten door lesklanten

Ondanks dat ze door ziekte niet getraind hadden reden Trienke Zandstra en Gary in Bakkeveen naar mooie scores van 198 & 199 pnt in de klasse L1. Dit was goed voor tweemaal een 2e prijs!

Lia Kuperus en Lieuwe konden in de klasse L2 twee fijne proeven neerzetten, wat goed was voor 189,5 en 192 pnt.

Christina Poesiat had haar debuut met de onervaren friese merrie Sifra, Ondanks wat spanning in de galop reden ze naar mooie scores van 185 & 186,5 pnt

Op 9 februari deed Nienke van der Werf mee aan de Friese Kampioenschappen. Helaas lukte het haar niet hetzelfde te doen als vorig jaar (toen werden ze Fries Kampioen) maar desondanks reden ze een keurige proef in de klasse L1 wat goed was voor 63%

De beste wensen voor 2018!

Christina Poesiat en Nynke van den Bosch wisten het jaar goed af te sluiten. Christina Poesiat en Omara reden in Steenwijk hun allerlaatste wedstrijd in de klasse Z2. Hun doel werd bereikt met scores van 235,5 en 247,5 reden ze beide proeven naar winst. Een prachtige afsluiter van hun pony carrière!

Nynke van den Bosch startte in de klasse M1 op Indoor Hartje Drenthe. Haar pony had de kerstdagen nog wat in de benen dus werd het hard werken voor Nynke maar desondanks reden ze naar een mooie score van 190pnt.

Top gedaan meiden👍

Overwinningen in Gorredijk

Trienke Zandstra & Wietske van der Vlugt winnen wederom in Gorredijk!

Trienke en Gary (B) hadden als doel met iets meer lef de proef te rijden en dat lukte: met super scores van 208 & 211,5 wisten ze beide proeven te winnen!

Ook Wietske en Esprit (M1) gaan als een speer. Ondanks dat het pas hun 2e wedstrijd op dit niveau was zetten ze mooie scores neer van 199 & 204,5 punten. Beide proeven waren goed voor het oranje lint!

Voor Madeleine Koper en haar niet al te makkelijke Sunny werd hard werken beloond! Met 186,5 en 182 wisten zij ook beide proeven naar winst te rijden!

Super gedaan dames!!!

Zelf had ik vorige week in Zuidwolde mijn debuut met de friese hengst Reitse fan e Herdershoeve (Reinder x Beart), ik had de handen vol aan hem maar super tevreden. Voor de eerste keer op pad en keurig winst in de klasse L1!