Instructie.


Vanaf het behalen van mijn ORUN diploma (fase 1-3 huidige nivo 4) begeleid ik enthousiaste (wedstrijd)ruiters op verschillende niveaus (B-Lichte tour). Ik geniet er van als leerlingen gemotiveerd zijn en het beste uit zichzelf en hun paard willen halen waarbij ruiter als paard plezier hebben in wat ze doen.

Iedereen wordt begeleid op zijn/haar eigen niveau waarbij we streven naar een fijn, voorwaarts en nageeflijk paard wat over de rug en door het lijf loopt. Een goede onafhankelijke zit vind ik hierbij erg belangrijk.

Door mijn ervaring als jurylid (tm zz licht) kan ik mijn leerlingen goed begeleiden in het proefgericht rijden. Hoe maak je van die onvoldoende een voldoende of van de zeven een acht. Vaak is het makkelijker dan je denkt.

In de even weken verzorg ik op de donderdagavond dressuurinstructie bij PSV de Waldruters daarnaast heb ik een aantal vaste locaties waar ik maandelijks lessen verzorg.

Tarieven bij mij

  • Losse Privéles 30 minuten € 30,-
  • Losse Privéles 45 minuten € 40,-
  • Privéles vast moment 45 minuten € 35,-
  • Privéles vast moment 1/2 uur € 25,-
  • Meerdere personen of les op locatie op aanvraag

Plan een les

Proefgerichte training bij mij

Losrijden
Rijden van de proef
Werken aan verbeterpunten
B - ZZ-Licht

  • € 35,- incl filmen
Meer info

Proefgerichte Clinic

BB tm ZZ-L (20 x 40 / 20 x 60)
We behandelen een stukje loswerken daarna rij je een proef naar keuze en wordt deze beoordeeld en besproken. Vervolgens gaan we samen werken aan verbeterpunten..

Dressuur Clinic

Regelmatig verzorg ik lessenclinics en proefgerichte clinics op locatie. Dit kan als éénmalig, in een serie maar ook terugkerend bijvoorbeeld eens per maand of eens per kwartaal. Tarieven zijn afhankelijk van de locatie en het aantal personen.